Status
Ikke tilmeldt
Pris ex. moms
1000

Grundkursus

Bliv klog på højtbegavede elever. Hvorfor er det vigtigt med en særlig indsats for højtbegavede elever. Hvad er det, der kendetegner dem? Hvordan identificerer du dem, og hvordan støtter du dem i undervisningen?

Grundkurset giver dig en generel introduktion og viden om højtbegavede elevers kendetegn, deres styrker og de udfordringer, der kan være forbundet med at være højt begavet i skolen. På grundkurset arbejder vi med identifikationsprocessen, og du vil få konkrete værktøjer til at få identificeret de højtbegavede elever i din klasse. Vi går i dybden med ABC differentiering, som er en konkret metode til at sikre, at undervisningen bliver vedkommende og udfordrende for ALLE i klassen – både dem i normalområdet og dem over og under. 

Hvem er kurset til?
Grundkuset er til dig, der arbejder med børn og unge i grundskolen eller som har en særlig interesse i deres læring og trivsel. Bemærk, at alle vores kurser og materialer tilgås online, så de kan tilpasses lige netop din hverdag.

Har du spørgsmål inden du starter kurset?
Er du i tvivl om noget i forbindelse med SHINE akademiets Grundkursus, eller skulle der opstå spørgsmål undervejs, så tag endelig fat i os på: kontakt@shineakademiet.dk

KURSETS MODULER

Om kursets underviser

Rikke Christensen

Rikke besidder både en mastergrad i projekt- og forandringsledelse og har arbejdet på både lærer-, leder- og forvaltningsniveau. Hun besidder en solid teoretisk og praktisk baggrund i at lede og organiserer projekter og grupper. Hun vejleder skoleforvaltninger, skoleledere, lærere, PPR og forældre, og så har hun mere end 20 års erfaring indenfor undervisning og formidling.

Besøg Rikkes Facebook side om højtbegavede børn

Scroll til toppen