Online KURSUSFORLØB

om højtbegavede børn

Mange skoler har glæde af at skræddersy deres helt eget SHINE forløb, hvor vores online kurser kombineres med personlig sparring eller facilitering af workshops.

Ønsker du, at din skole eller kommune har en indsats omkring højtbegavede elever, kan du nu få et godt tilbud på et forløb, der er tilpasset netop jeres behov.

TOPBILLEDE-meddetaljer-03

Online kurser

kr.399
Rikke Christensen online kursus

Introduktionskursus – højtbegavede elever i skolen

Introduktionskurset giver dig viden om højtbegavede elevers kendetegn, deres styrker og de udfordringer, der kan være forbundet med at være højt begavet i skolen. Kurset er til dig, der arbejder med børn og unge i grundskolen eller som har en særlig interesse i deres læring og trivsel. Bemærk, at alle vores kurser og materialer tilgås online, så de kan tilpasses lige netop din hverdag.

Læs mere

kr.399

Test af højtbegavede elever – fra teori til praksis

En visuel podcast med psykolog Dea Franck og skolekonsulent Rikke Christensen. De to eksperter i højtbegavede børn i dialog om WISC-V testen. Hvad kan jeg bruge testen til? Hvad siger den samlede IQ om eleven? Og hvad med diagnoser?

Læs mere

Grundskolen

Grundkursus

Grundkurset giver dig viden om højtbegavede elevers kendetegn, deres styrker og de udfordringer, der kan være forbundet med at være højt begavet i skolen. På kurset vil du arbejde med identifikationsprocessen og ABC differentiering

Læs mere

kr.3900

Vejlederkursus

På vejlederkurset kommer du rundt om alle væsentlige forhold i forhold undervisning højtbegavede børn. Du vil få viden og konkrete værktøjer og metoder til din egen undervisning. Du vil blive klædt på til at hjælpe dine kolleger i deres undervisning af højtbegavede elever.

Læs mere

kr.3900

Lederkursus

På SHINE akademiets Lederkursus klæder vi ledere i grundskolen på til at implementere indsatser for højtbegavede elever. Ud over en generel introduktion til højtbegavede elever, vil du få en indføring i hvilke resultater skolen kan opnå ved en målrettet indsats. Vi kommer omkring forandringsledelse, forankring, organisering og kommunikation af indsatsen.

Læs mere

kr.3900

Pædagogkursus

Pædagogkurset giver dig en solid indføring i identifikation og arbejdet med højtbegavede elever. Du vil få viden, konkrete værktøjer og metoder til at organisere og igangsætte meningsgivende aktiviteter, der styrker højtbegavede børns trivsel. Du bliver klædt på til at kommunikere med kolleger og forældre om trivsel, styrker og udfordringer.

Læs mere


Scroll til toppen