Privatlivspolitik

Hvem er vi

Kontaktperson: Lotte Ludvigsen
Adresse: Nordre Strandvej 246 A
3140 Ålsgårde
CVR: 42121142
Mail: kontakt@shineakademiet.dk
Website: http://shineakademiet.dk

Dine rettigheder

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til os.

Du kan til enhver tid få indsigt i dine personoplysninger, anmode os om at få urigtige personoplysninger berigtiget, slettet eller ændret ved at rette henvendelse til os

Du kan også anmode os om, at behandlingen begrænses eller gøre indsigelser til vores behandling af dine personoplysninger. 

Såfremt du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du rette henvendelse til Datatilsynet.

Hvilket data indsamles og hvorfor

Når du skriver dig op til vores nyhedsbrev:
Vi anvender mailchimp til registrering af subscribers til vores nyhedsbrev. Her angives navn og mailadresse. Du kan til en hver tid afmelde dig vores nyhedsbrev.

Når du besøger vores hjemmeside:
Vi anvender Google Analytics til at indsamle anonyme oplysninger såsom antallet af besøgende på webstedet

Når du tilmelder dig et af vores kurser:
Når du tilmelder dig vores kurser, skal du verificere adgangen via din e-mail. Vi gemmer dine kontaktoplysninger, så længe din adgang til kurset fortsat er åben. 
Vi gemmer hvilke kurser du er tilmeldt og hvor langt du er kommet i disse kurser.

Når du tilmelder dig en af vores online workshops:
Når du tilmelder dig vores online workshops, tilmelder du dig med din e-mail. Vi gemmer dine kontaktoplysninger, og det EAN nummer du evt. tilknytter tilmeldingen.

SHINE Intelligenstjek:
Dine svar samt resultatet af SHINE intelligenstjek gemmes ikke på portalen, men vil bliver fremsendt til den e-mail, du angiver i formularen. 

Barnets navn anvendes alene til din egen identifikation, når du på et senere tidpunkt genfremfinder den fremsendte elevprofil i din mail.

Hvordan opbevares indsamlet data


Shineakademiet.dk hostes hos

DanDomain A/S
Højvangen 4
8660 Skanderborg
CVR. nr. 29 41 20 06

SHINE akademiet har indgået en databehandler aftale med DanDomain, der skal sikre at portalen og tilhørende data behandles og beskyttes sikkert og efter dansk lovgivning.

Scroll til toppen